Ayam Panggang Labu Gurih-Gurih Pedas

Jakarta – Ayam panggang yang gurih-gurih pedas ini enak disantap dengan nasi hangat. Tambahan labu dan tomat yang kaya nutrisi juga memberi rasa lezat dan tekstur yang renyah membuat sajian ini makin enak saja!Bahan:1/2 ekor ayam, potong 4 bagian250 g labu parang/kabucha, iris memanjang 1cm5 butir tomat ceri5 buah okra, bersihkanBumbu perendam, aduk rata:1 sdm minyak sayur2 sdm saus tiram1 sdt

This entry was posted in MASAKAN INDONESIA, SERBA AYAM, SERBA LABU. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s