Daging Ungkep Ubi

Jakarta – Ubi? Ya, minggu ini Anda bisa memanfaatkan ubi jalar yang legit dan kaya betakaroten sebagai sumber gizi. Coba saja cicipi daging yang diolah dengan bumbu ebi dan kecap. Diungkep bersama ubi jalar sehingga rasanya manis sekaligus gurih. Enak dinikmati panas dengan nasi putih.Bahan:300 g ubi jalar Jepang atau kuning, kupas, potong-potong 2 sdm minyak sayur 1 sdm ebi, rendam hingga lunak,

This entry was posted in MASAKAN INDONESIA, SERBA DAGING, SERBA UBI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s