Puding Cendol Maizena

SELAIN nikmat sebagai olahan minuman, nyatanya cendol juga lezat di olah sebagai puding. Cukup tambahkan agar-agar dan santan, Puding Cendol Maizena siap untuk dihidangkan ke tengah-tengah keluarga.Bahan:1 bungkus agar-agar750 ml santan25 gram maizena, larutkan dengan sedikit air100 gram gula pasir¼ sdt garamPewarna merah secukupnya1 sdm essen pandan1 butir kelapa muda, keruk daging buahnya1

This entry was posted in MASAKAN INDONESIA, RESEP KUE, SERBA PUDING. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s